Puppy Showerit tulevalle agility-mestarille Partykingin tuotteilla

Baby Showerit ovat jo entistä tunnetumpia Suomessakin, vaikka moni pitääkin niitä melko amerikkalaisina juhlina, mutta koirien Puppy Showerit ovat Suomessa vielä melko harvinaisia. Ne ovat kuitenkin hauska tapa juhlistaa uuden pennun tulemista kotiin ystävien ja tuttavien tai vaikkapa agility-seuran kanssa. Samalla voi jo juhlistaa tulevaa agility-mestaria. Löydät tästä artikkelista hyvät vinkit Puppy Showereiden järjestämiseksi.

Mistä Puppy Shower -tuotteita?

Puppy Shower -tuotteet on näppärintä ostaa erilaisiin juhlatuotteisiin erikoistuneesta partyking.fi-verkkokaupasta. Surffaile suoraan verkkokaupan Puppy Shower -osastolle, josta löydät esimerkiksi tee-se-itse-viirinauhat, vaaleanpunaiset ja ruusukultaiset upeat ilmapallokaaret ja esimerkiksi Puppy Showereihin oivallisesti sopivat juhlatikut, joilla voi koristella vaikkapa juhlissa dipattavat kasvikset. Partyking-verkkokaupasta on helppo selata ja tilata Puppy Showereihin sopivia tuotteita ja ne toimitetaan sinulle nopeasti, jotta pääset jatkamaan Puppy Shower -juhlien järjestelyjä.

Ohjelmaa Puppy Shower -juhliin

Löydät verkkokaupasta myös hauskaa ohjelmaa Puppy Shower -juhliin. Pennun tulevat agility-kaverit voivat esimerkiksi pukeutua hauskoihin verkkokaupasta löytyviin naamiaisasuihin. Miltä kuulostaisi oma koira vaikkapa Thorin tai Minionin puvussa? Halutessaan koirasi voi pukeutua myös ihan toiseksi eläimeksi, kuten kirahviksi tai T-Rexiksi. Hieman tyylikkäämpää linjaa suosiville juhlijoille tarjolla on jopa koirille tarkoitettuja tyylikkäitä pukuja. Jos koira haluaa käyttää vain hieman hillitympiä asusteita, on esimerkiksi koirien sombrero meksikolaistyyliin kiva valinta. Jos koirasta haluaa ottaa kivoja kuvia, kannattaa harkita verkkokaupasta löytyvän karkkitelineen hankkimista, jolla voi saada upeita koira-selfieitä.

Myös Puppy Shower -juhlien ihmisvieraita voi pyytää pukeutumaan juhlien teeman mukaan, sillä verkkokaupasta löytyy esimerkiksi saksanpaimenkoira-lateksinaamareita ja mopsi-jättinaamioita. Hillitympää juhlatyyliä kaipaaville verkkokaupasta löytyy esimerkiksi luun muotoisia korvakoruja.

Jos Puppy Shower -juhliin on tulossa lapsivieraita, on Pinata Paw Patrol kiva ohjelmanumero. Pinatan sisään voi piilottaa erilaisia herkkuja ja muita pieniä lahjoja ja lapset voivat kilpailla siitä, kenen lyönti lopulta rikkoo pinatan ja saa lahjat putoamaan ympäri juhlatilaa. Tässä leikissä lasten riemulla ei ole rajoja! Koiraväelle voi juhlatilaan pystyttää vaikkapa pienen agility-radan, jonka voittaja saa kivan Partykingiltä hankitun palkinnon. Myös erilaiset aarteenetsintätehtävät pitävät koiraväen kiireisenä juhlien aikana.

Tarjoiluideoita Puppy Shower -juhliin

Partykingistä löytyy myös kivoja ideoita Puppy Shower -juhlien tarjoiluun. Partykingistä löytää kivoja pahvimukeja ja -lautasia, jotka sopivat hyvin juhlien teemaan. Eläinvieraille löytyy esimerkiksi lystikkäitä vesikulhoja, jotka muistuttava WC-istuinta. Teemaan on kiva leipoa vaikkapa koiranmuotoinen kakku, joten tutustu myös verkkokaupan koira-kakkumuotteihin. Tilaa samalla myös A Star is Born -coctailtikkuja, jotka julistavat, että uusi agilitymestari on saapunut maailmaan. Tilaa myös saman sarjan servettejä, jotka kruunaavat juhlien kattauksen. Samaan sarjaan löytyy myös pahvimukeja, jotka on helppo siivota pois juhlapöydiltä juhlien jälkeen. Jos juhlissa on käytettävissä uima-allas, kannattaa harkita kelluvia koira-aiheisia juomapidikkeitä, joiden avulla juomien nauttiminen onnistuu myös altaassa.

Puppy Shower -juhlien lahjaideat

Puppy Shower -juhlissa on kiva antaa ja saada lahjoja! Pienet koirien naamiaisasut tai vaikkapa koira-aiheinen kakkumuotti ovat myös kivoja lahjaideoita. Ehkäpä juhlissa voi jopa sopia, että jokainen osallistuja tuo mukanaan yhden pienen lahjan ja saa juhlista vastaavasti itselleen lahjan tilalle. Näin jokainen Puppy Showereihin osaa ottanut vieras saa itselleen jännän yllätyslahjan, eikä lahjojen ostaminen maksa kenellekään kohtuuttoman paljon. Lahjojen pakkaamista varten Partykingiltä löytyy esimerkiksi näppäriä A Star Is Born -lahjapusseja, joihin pienet lahjat sujahtavat näppärästi. Jos Puppy Shower -juhliin osallistuu lapsivieraita, ovat esimerkiksi hienot koira-aiheiset ilmapallot ja söpöt pehmoeläimet kivoja lahjaideoita.

mts_sociallyviral