Aim’n-liikuntavaatteet agilitykouluttajalle

Agility tarjoaa oivallista liikuntaa ja aivopähkinää niin koiralle kuin sen kouluttajallekin. Se auttaakin koiraa ja omistajaa hitsautumaan entistä tiiviimmin yhteen ja luomaan välilleen aivan erityisen kiinteän suhteen. Agilitykoiran kouluttaminen on kuitenkin myös haastavaa ja vaatii niin fyysistä kuntoa kuin henkistä kanttiakin. Kouluttaminen ei onnistu hetkessä, vaan vaatii pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että kouluttaja tuntee olonsa mahdollisimman mukavaksi! Aim’n-liikuntavaatteet auttavat kouluttajaa tekemään olonsa mukavaksi, sillä ne ovat tyylikkäitä ja mukavan tuntuisia päällä. Niissä on mukava liikkua, mikä on agility-radalla ensiarvoisen tärkeää.

Mistä löydän Aim’n-vaatteita?

Löydät laadukkaat aim’n -tuotteet merkin omasta verkkokaupasta. Netistä ostaminen on näppärää ja nopeaa ja voit helposti vertailla erilaisia tuotteita vaikka agility-treenien välissä. Aim’n on erikoistunut tarjoamaan mukavia ja tyylikkäitä liikuntavaatteita naisilta naisille ja vaatteiden tyyli sopii erityisen hyvin myös suomalaisille liikuntaharrastajille. Löydät verkkokaupasta niin liikuntatrikoita, liikuntaan soveltuvia alusvaatteita, hyviä liikuntakenkiä kuin kivoja asusteitakin. Kaikki nämä ovat tarpeen agilityradalla, jolla vauhti voi välillä kiihtyä yllättävän kovaksi!

Valitse aim’n myös raskauden aikana

Rakkaasta karvakaverista tulee huolehtia myös raskauden aikana, vaikka se voikin välillä tuntua hankalalta. Aim’n-raskausvaatteet auttavat agilitykouluttajaa selviytymään koiran koulutuksesta ja ulkoiluttamisesta myös raskauden aikana. Löydät nimittäin aim’n-verkkokaupasta miellyttäviä raskausajan urheilutrikoita, jotka eivät kiristä ja joissa on mukava liikkua myös raskaana ollessa. Yläosaksi sopii vaikkapa tavallista kokonumeroasi suurempi pitkähihainen aim’n-treenipaita. Kiinnitä raskausaikana erityistä huomiota hyviin kenkiin, sillä huonot kengät voivat altistaa esimerkiksi selkäkivulle. Tutustu siis kaikessa rauhassa tyylikkääseen ja mukavaan aim’n-kenkävalikoimaan! Normaalisti edenneessä raskaudessa liikunta on hyvä keino huolehtia niin omasta mielestä kuin kehostakin, minkä lisäksi liikunta edistää myös istukan toimintaa ja sitä kautta vauvan hyvinvointia.

Koiran kanssa liikkuminen ja harrastaminen raskauden aikana on erityisen tärkeää siitäkin syystä, että se auttaa vaalimaan koiran ja omistajan välistä suhdetta, joka voi olla koetuksella vauvan synnyttyä. Kannattaakin jo etukäteen miettiä, kuinka koira tulee hoidettua hyvin myös vauvan syntymän jälkeen!

Netistä ostamisen edut

Agilitykouluttajan kannattaa ostaa liikuntavaatteet netistä monestakin syystä. Ensinnäkin laadukkaita aim’n-vaatteita ei edes saa Suomessa kivijalkaliikkeistä. Toiseksi netistä ostaminen säästää kouluttajan aikaa, vaivaa ja rahaa, joista kaikille agilityharrastajalla on muutakin käyttöä. Koiran kouluttaminen agilitymestariksi vaatii nimittäin runsaasti niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin, joten moni kouluttaja huokaakin helpotuksesta, kun miellyttävät liikuntavaatteet agilityradoille löytyvät näin helposti muutamalla klikkauksella netistä!

Nyt koronaepidemian aikaan netistä ostaminen auttaa myös pitämään sosiaalista etäisyyttä. Mikään ei ole kurjempaan kuin sairastuminen juuri tärkeiden agilitykisojen tai harjoittelukauden aikana. Pitkät sairastelujaksot voivat romuttaa koko kauden, joten ennaltaehkäisy on tässäkin asiassa tarpeen! Kun ostat urheiluvaatteesi netistä, ei sinun tarvitse kierrellä turhaan kauppakeskuksissa mahdollisesti altistumassa erilaisille viruksille. Hyvät urheiluvaatteet kannustavat myös sinua parantamaan omaa kuntoasi ja vastustuskykyäsi, sillä kivoissa vaatteissa on mukava tehdä koirakaverin kanssa pitkiä metsälenkkejä, jotka kohottavat tehokkaasti sekä koiran että omistajan kuntoa kuin huomaamatta.

mts_sociallyviral