Valitse sopiva Kotitapetti agility-harrastajan kotiin

Omat intohimon kohteet ja harrastukset saavat näkyä oman kodin seinillä, ja itse asiassa koti tuntuukin yleensä huomattavasti enemmän oman näköiseltä, kun se on sisustettu mahdollisimman omintakeisella tyylillä! Kotitapetti on yksi oivallinen tapa luoda omaan kotiin näyttävää tunnelmaa!

Unohda perustapetit ja sisusta yksilöllisesti

Kun tavoitteena on tapetoida parhaita otteita omasta agility-harrastuksesta ja rakkaasta harrastuskaverista kodin seinille, voit suosiolla unohtaa markettien massatuotantona tuotetut perustapetit! Tällaisessa kodissa tarvitaan nimittäin hieman yksilöllisempää otetta! Onneksi Kotitapetti -niminen verkkokauppa tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda uniikkia valokuvatapettia omista valokuvistasi! Tällainen mahdollisuus on aivan mainio halutessasi ikuistaa rakkaimmat muistosi agility-kentiltä kotisi seinille!

Kuinka homma toimii?

Saatat nyt miettiä kuumeisesti, että eikö oman valokuvatapetin luominen ole mahdottoman vaikeaa? Eikö se vaadi ainakin kohtuuttoman hyvää silmää ja kokemusta kuvanmuokkauksesta? Kotitapetin ollessa kyseessä voit onneksi unohtaa tällaiset pelot, sillä löydät verkkokaupasta näppärän valokuvatyökalun. Lataa työkaluun haluamasi kuva, anna tämän jälkeen seinäsi mitat ja pääset heti tämän jälkeen rajaamaan kuvaa työkalun kehystä siirtämällä. Voit klikata kuvaa tarvittaessa ja siirtää näin kehystä valitsemasi kuvan yläpuolella asettaen sen haluamaasi paikkaan. Kun tapetti näyttää juuri siltä kuin haluat, voit klikata ostoksesi Kotitapetin ostoskoriin ja viimeistellä ostotapahtumasi. Näyttävä agility-aiheinen tapetti saapuu pian kotiisi ja pääset tapetointihommiin!

Jos tapetointi ei ole sinulle vielä aivan tuttua touhua, voit etsiä myös tähän puuhaan apuja ja näppäriä työkaluja Kotitapetin verkkokaupasta. Halutessasi voit toki jättää koko homman myös ammattilaisen harteille, jotta lopputulos on varmasti sellainen kuin halusitkin. Näin voit myös käyttää säästyneen ajan rakkaan koirakaverisi kanssa luoden uusia muistoja kiperissä tilanteissa agility-radalla. Mikä olisikaan tämän parempi vaihtoehto?

mts_sociallyviral