Juuttimatto on kestävä valinta agilitya harrastavaan koiraperheeseen!

Agility on suosittu harrastus koiraperheissä – eikä syyttä, sillä agilitytreenit auttavat vahvistamaan koiran ja omistajan välistä suhdetta ja tarjoaa heille molemmille sekä aivopuhdetta, raitista ilmaa että kivaa liikuntaa yhdessä parhaan ystävän kanssa. Suositun agilityn ABC kannattaakin ottaa haltuun viimeistään nyt!

Aktiivisen koiraperheen sisustushaasteet

Aktiivisen koiran omistaminen on upea juttu, vaikkakin se voi aiheuttaa kotona myös haasteita, sillä kodin pinnat ja tekstiilit voivat olla kovilla aktiivisen koirakaverin kanssa. Tästä syystä agilitya harrastavaan, aktiiviseen koiraperheeseen kannattaakin hankkia mahdollisimman kestäviä ja helppohoitoisia pintoja ja tekstiilejä – tyylistä tinkimättä! Tällaisessa tilanteessa juuttimatto on oivallinen valinta! Löydät tästä artikkelista vinkkejä koiraperheeseen sopivan juuttimaton ostamiseen näppärästi netin kautta.

Koiraperheen kodinhoitoa voidaan helpottaa jo siinä vaiheessa, kun kotia vasta aletaan suunnitella. Moni koiranomistaja kokee esimerkiksi erillisen kodinhoitohuoneen, johon on suora käynti ulkoa, erityisen näppäränä. Näin koiran voi siistiä kodinhoitohuoneessa heti pitkien metsälenkkien tai jännittävien agilitytreenien jälkeen, ennen kuin koiran päästää kodin muihin tiloihin. Sama toimii näppärästi myös lasten kanssa!

Mistä laadukas juuttimatto aktiiviseen koiraperheeseen?

Kestävä, laadukas juuttimatto aktiiviseen koiraperheeseen löytyy Trendcarpetilta. Netistä tilaaminen on nopeaa ja näppärää ja auttaa näin säästämään aikaa rakkaalle agility-harrastuksellesi. Voit helposti vertailla Trendcarpetilta löytyviä erilaisia mattomalleja vaikkapa suoraan agilityharjoituksista kotiuduttuasi eikä sinun tarvitse näppärän verkkokaupan ansiosta enää treenien jälkeen juosta liikkeestä toiseen etsimässä juuri sinun kotiisi sopivia mattoja. Usein mattojen tilaaminen netistä auttaa myös säästämään rahaa, jota koiraperheessä yleensä kuluu kiitettävää tahtia, etenkin jos kotona asustaa suurikokoinen koira tai useita koiria. Tämän lisäksi monien verkkokauppojen valikoimat ovat lyömättömät kivijalkaliikkeiden valikoimiin verrattuna, eikä Trendcarpet suinkaan tee tässä poikkeusta.

Mistä inspiraatiota koiraperheeseen sopivien juuttimattojen valintaan?

Monet sisustusaiheiset lehdet ja blogit huokuvat juuri nyt boheemia henkeä, johon juuttimatot istuvat erityisen hyvin. Esimerkiksi Sara Siepin tiedetään suosivan kodissaan luonnonmateriaaleja ja sisustustyyliä, joka tuo mieleen Balin. Saran blogista onkin helppo hakea inspiraatiota esimerkiksi kevään tulosta osaksi olohuoneen sisustamista – juuttimattoja unohtamatta! Kestävänä materiaalina juuttimatto kestää hyvin myös kodissa, jossa on aktiivisia nelijalkaisia perheenjäseniä!

mts_sociallyviral